Účetní firma Trivi je Paperless účetní firmou

Dub 30, 2021

Jedná se o nemoc nebo psychózu zaměstnanců firmy? Kdepak. Trivi je výhradně online účetní firmou, což se mimo jiné projevuje minimálním používáním papírových dokumentů. V Trivi žádné šanony nenajdete, vše kolem účetní agendy je bezpečně uloženo v cloudu, v elektronické podobě.

Když online, tak se vším všudy

Trivi účetní firma bere své „online“ vážně, od počátku svého provozu jsou veškeré systémy Trivi vyvíjeny a vytvářeny s ohledem na zjednodušení všech procesů. S podklady se počítá pouze v elektronické podobě. Klienti Trivi nahrávají doklady přímo do portálu prostřednictvím adresářů, možností jsou také předpřipravené maily pro jednodušší třídění jednotlivých dokumentů. Dalším pomocníkem je mobilní aplikace Trivi, která umožňuje scan dokumentů prostřednictvím mobilu. Vše je na pár kliknutí, rychlé a efektivní.

Se zjednodušením účetnictví přišla forma ECO firmy

Prvotní vizí bylo vytvořit funkční model moderní účetní firmy, která pomůže svým klientům perfektně ovládnout své firemní účetnictví. Zároveň kvalitní účetní službou pomoci s podnikáním, vytvořit podnikatelům prostor pro skutečnou oborovou práci a dodání kompletního účetního a daňového servisu.

Vše online a bez papírů, tedy máme zde bezpapírové účetnictví! A tak se Trivi stalo „paperless“ firmou. V Trivi se používá naprosté minimum papíru, jedná se o pár dokumentů vyžadovaných státní správou. Veškeré další dokumenty potřebné k zastupování a zajištění spolupráce mezi Trivi a klienty se podepisují elektronicky. Pro nezbytné papírování se používá v Trivi eko recyklovaný papír, to samé se týká obálek pro zasílání dokumentů. Celá firma je zapojena do třídění veškerého odpadu, každá pobočka Trivi je kvalitně vybavena nádobami na třídění odpadů, recyklují tak všichni zaměstnanci.

Cíle Trivi jsou jednoznačné

Maximálně pomáhat svým klientům, zvládnout efektivně vedení účetní agendy, ušetřit čas, odlehčit v administrativních povinnostech, vytvořit prostor pro práci v jejich oborech, a v neposlední řadě zajistit maximální legislativní soulad s platnými zákony jejich účetních výstupů. Pomáhat, podporovat a ochránit podnikání klientů.

A nejinak je to s odlehčením pro planetu Zemi. Jako účetní firma snížit spotřebu papíru několikanásobně méně, než je u účetních firem zvykem, třídit odpad, vést k zodpovědnému chování i své zaměstnance. Když pomáhat, tak na všech frontách, kde je to možné.

V Trivi se dbá na kvalitu zpracování účetnictví

Nejdůležitějším faktorem při práci zaměstnanců účetní firmy Trivi je kvalita a přesnost zpracování všech výstupů při správě účetnictví a daňové evidence. Nejde zde o kvantitu, ale o vzájemný soulad a porozumění si s jednotlivými klienty. O každého klienta se stará účetní a daňový specialista, vše dozoruje vedoucí daného týmů účetních. I když je Trivi větší účetní firma, systém práce je nastaven prozákaznicky a servis a podpora podnikatele je hlavní vize účetní společnosti.

V Trivi se rádi postaráme i o vaši firmu

Jsme tu pro každého podnikatele, který chce kvalitní službu a uvítá formu outsourcovaného účetnictví online. A třeba některé z nich také zaujme, kromě poctivých účetních služeb, i ekologické nastavení celé firmy. Čeká na ně sladěný tým účetních a daňových poradců s podporou chytrých technologií a automatických systémů. Vše pro klid a jistotu v podnikání. Máte zájem? Kontaktujte zákaznický servis Trivi +420 800 80 60 40.

Loading...