Daňové přiznání s daňovým poradcem šetří čas i nervy

Bře 28, 2017

Konec března je pro podnikatele pravidelně spojen s nutným zlem podání daňového přiznání. Moc lidí, kterým by tato činnost dělala radost, jsme zatím v životě nepotkali. A proto je tu Trivi. (Těm lidem, kterým vrací bonusy na děti z podání přiznání radost mají 🙂

Pokud jste se navíc na tento článek dostali, protože ještě daňové přiznání za loňský rok nemáte podané, tak vězte, že už vám trochu teče do bot. Nicméně i tak vám ještě pořád můžeme celkem elegantně pomoct. Co byste říkali na to, že bychom vám prodloužili dobu na podání a případnou platbu daně o 3 měsíce?

To už zní trochu lépe, než do příštího pondělí, co? A rozhodně v tom není žádná levárna. Daňový poradce dostává na zpracování podkladů právě ty 3 měsíce navíc.

Co je k tomu potřeba?

Daňovému přiznání se sice v březnu vyhnete, ale stejně od vás budeme potřebovat plnou moc. Tu musíme fyzicky doručit na finanční úřad nejpozději 3. dubna, abychom to zvládli, potřebujeme ji od Vás nejpozději v pátek 31. března do 15:00. Můžete nám ji dát buď osobně, nebo poslat poštou. Obojí na adresu Španělská 770/2, 120 00 Praha 2 – Vinohrady.

Kromě toho, že vám připravíme daňové přiznání včetně všech slev a bonusů a odneseme ho za vás na úřad, má spolupráce s Trivi ještě další výhody. Oproti běžným účetním jsme pojištěni, takže pokud by se během vyřizování z naší strany něco pokazilo, vy o peníze rozhodně nepřijdete. Kromě DP vám navíc připravíme i přehled příjmů a výdajů podávaný na zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení.

  • Cena pro klienty od 1999,-

Cena daňového přiznání od Trivi závisí na tom, jestli jste OSVČ nebo zaměstnanec a na tom, kolik jste v loňském roce vystavili faktur. Přesně to zjistíte v našem ceníku.

Napište nám na sebe kontakt a my se vám ozveme.

Loading...