Daňový poradce, bodyguard vašeho podnikání

Bře 6, 2019

Daňový poradce, bodyguard vašeho podnikání

Komora daňových poradců České republiky provedla plošný výzkum vnímání a využití daňových poradců.

Výzkum zjistil, že řada menších firem a živnostníků se domnívá, že pro jejich potřeby plně postačí služby běžné účetní, od které očekávají komplexní servis.

Tento postoj komora daňových poradců označuje za velmi mylnou a riskantní domněnku. Běžná účetní rozsahem svých znalostí nemůže konkurovat potřebám celého spektra legislativy, se kterým by měl podnikatel, malá firma nebo živnostník počítat.

Ale ne všichni menší podnikatelé nahlíží na účetnictví a daně s despektem. Většina dotázaných uvedla důležitost využití daňového poradenství, dle této skupiny jsou služby daňového poradce vhodné prakticky pro jakoukoliv firmu a podnikatele, či živnostníka.

„Služby daňových poradců jsou určeny pro kohokoliv, kdo platí daně“

Daňový poradce pro každého klienta je v Trivi standardem

Důvody spolupráce s daňovým poradcem jsou jednoduché.

Daňový poradce je pro firmy jistotou, že je u nich vše, z účetního a legislativního pohledu, naprosto v pořádku. Podnikatelé se mohou o poradce opřít i při řešení složitějších daňových případů.

Čím většího obratu firma dosahuje, tím hlubší znalosti daňové legislativy bude potřebovat. Majitelé menších firem jsou zvyklí na pouhou podporu běžné účetní, ale ta nedisponuje rozsahem znalostí legislativy jako daňový poradce. V Trivi klient získá empatickou, kvalifikovanou účetní a kvalitní zpracování účetnictví, ale i podporu daňového poradce a zpracování zákonných povinností.

Je daleko více okamžiku v životě firmy než pouhé zpracování daňového přiznání, při kterých je vhodné mít podporu fundovaného daňového poradce.

„Hlavní, co firma potřebuje pro zdravé fungování, je mít účetnictví a daně v pořádku“

Servis online účetního oddělení Trivi splňuje vše, co moderní živnostník nebo podnikatel potřebuje pro své zdravé a progresivní podnikání. Na účetnictví máme své lidi, jsme Trivi – vaše online účetní oddělení.

Více na trivi.com nebo nám rovnou zavolejte 800 80 60 40

Zdroj: Portál Komory daňových poradců České republiky

Loading...